Beograd Srbija

Deep Purple koncert u Beogradu 18.02.2014

Deep Purple koncert u Beogradu

18. februara 2014, u Kombank areni  održaće koncert  najveći hard rok bend svih vremena Deep Purple. U Beogradu  su gostovali prvi put još davne 1975. godine, zatim  2003. i 2006,   kada su koncerte  održali  na beogradskom sajmu. Velika svetska turneja nazvana  je po albumu „Now What?!“ koji  kritičari  smatraju jednim od najboljih u karijeri ovog benda.  Četvrti po redu koncert u Beogradu , biće jedini na teritoriji EX Jugoslavije i šire, pa se očekuju  dolazak fanova iz celog regiona. Postavu grupe Deep Purple  čine legendarni pevač Jan Gilan, bubnjar Jan Pejs basista Rodžer Glover gitarista Stiv Mors i klavijaturista Don Ejri. Devetnaesti studijski album „Now What?!“, objavljen je u   aprilu 2013. Producent albuma je čuveni Bob Ezrin, koji je  poznat  po višegodišnjoj saradnji sa grupom Pink Floyd. Deep Purple  je jedna od najaktivnijih  grupa u istoriji rokenrola. Od ponovnog okupljanja 1994. godine pa do danas grupa je stalno na turnejama. U Francuskoj prošle godine  su osvojili nagradu za  izvođača koji je najviše  prodao ulaznica tokom godine. 2008. godine nastupili su u Kremlju. Na aktuelnoj turneji nastupiće na najvećim svetskim arenama. Iza sebe imaju 19 studijskih i 34 koncertna albuma.

Deep Purple se sa pravom smatra jednim  od najvećih rok bendova svih vremena. Bend je  poznat po odličnim nastupima i energijom na  koju se i danas ugledaju generacije mladih muzičara.

Karte  za beogradski koncert  ove hard rok grupe  u prodaji su  širom Srbije i regiona. Cena ulaznice za koncert 18. februara 2014. u Kombank areni  je među najjeftinijim u okviru turneje   i mogu se nabaviti već od 2490 dinara za parter, 3190 dinara za tribinu i  3490 dinara za najbolja mesta.  Ukoliko želite da slušate Gilana i ekipu iz prvih redova  ulaznice koštaju 3500 dinara!  Prodaja ulaznica  je u svim većim gradovima Srbije u mreži Eventima , i na preko 40 prodajnih mesta u Beogradu.